Lufya Omar Mohon Gambar Yang Tak Berhijab Dipadam!

Penyanyi dan juga pelakon Lufya Omar yang sebelum ini telah mengambil keputusan untuk berhijab penuh telah menarik perhatian netizen. Malah 8 Foto Lufya Omar Yang Semakin Manis Berhijab membuatkan peminat menyokong tindakannya untuk berubah.

Sejak berhijab penuh,  Lufya Omar Malu Bertentang Mata Dengan Lelaki Setelah Berhijab. Malah Lufya Omar Nekad Tinggalkan Bidang Nyanyian.

Lufya 1

Namun, baru-baru ini, Lufya merayu kepada peminat dan individu yang mempunyai gambarnya yang tidak berhijab itu supaya memadam bagi menghormati dirinya yang sudah berhijab.

“Urusan saya dengan Allah sudah selesai apabila meminta pihak yang berterusan menyebarkan gambar tidak bertudung agar berhenti melakukannya. Saya juga ingin berpesan kepada semua orang agar tidak lagi menyiarkan atau memaparkan gambar tidak berhijab.”

Lufya 2

“Saya berharap mereka menghormati keputusan ini. Apa yang dapat saya lakukan adalah berdoa Allah memberi hidayah kepada mereka yang menyebarkan gambar itu. Bukan mudah menutup mulut orang supaya tidak bercakap buruk mengenai kita.”

Lufya 3

Malah, selepas Lufya berhijab penuh, Rezeki Semakin Banyak? Apapun, semoga pihak yang terlibat memadam gambarnya. Tak salahkan tunaikan hajat orang yang nak berhijrah ni kan?

LAGI ARTIKEL MENARIK:

  1. Lufya Tolak Adegan Bersentuhan
  2. Lufya Omar Kini Berhijab, Rezeki Semakin Banyak?
  3. Lufya Omar Nekad Tinggalkan Bidang Nyanyian

Written by Lyza Eyza

Lyza Eyza

Jangan pernah menoleh ke belakang, tapi sentiasa berfikir ke depan agar kita tidak melepaskan peluang yang ada di depan mata. Jadikan perkara yang lepas sebagai pengalaman yang terindah dalam hidup kita.