(Video) Lara Alana Bakal Jadi Hos AME 2016…Biar Betul??

Siapa tidak kenal dengan Lara Alana yang sangat comel dengan telatah mencuit hati itu. Anak kepada pengacara Awal Ashaari dan Scha Al Yahya ini dikatakan bakal menjadi hos pada malam Anugerah Meletop Era (AME) 2016 nanti?

Walaupun Lara Alana dikenali sebagai anak selebriti namun pengikut instagram Lara hampir mencecah 1 juta. Sangat mengejutkan, memang kalah selebriti yang lain.

Lara 2

Yang menjadi tanda tanya apabila terdapat satu video yang telah dimuat naik di Youtube oleh Astro Gempak dimana Lara merupakan salah seorang yang terlibat dalam pembikinan disebalik tabir AME itu. Adakah Lara akan turut serta menjadi hos atau sebagai gimik pada permulaan malam AME nanti?

Lara 1

Terdahulu, Inilah Reaksi Awal Ashaari Yang Mencuit Hati Tentang Lakonan Isterinya! yang menjadi perhatian netizen. Malah apabila ditanya Scha tentang berlakon bersama suami, Inilah Komen Mengejutkan Scha Al Yahya Mengenai Berlakon Bersama Suami!

Lara 3

Apapun, kita sama-sama nantikan AME yang dibawakan khas oleh Era Fm pada 28 Februari nanti pada pukul 9 malam. Malah, terdapat siaran langsung di Astro Ria, Astro Ria HD dan juga Astro Hitz.

LAGI ARTIKEL MENARIK:

  1. Rara Comel! Anak Scha Dan Awal Beraya Dengan Rambut Baru
  2. Lara Alana Kian Membesar, Scha Alyahya Sedia Timang Anak!
  3. Beri Komen Pedas MLM 2016, Ini Komen Scha Alyahya Buat Pengkritik!

Written by Lyza Eyza

Lyza Eyza

Jangan pernah menoleh ke belakang, tapi sentiasa berfikir ke depan agar kita tidak melepaskan peluang yang ada di depan mata. Jadikan perkara yang lepas sebagai pengalaman yang terindah dalam hidup kita.