Nora Danish Dedah Tarikh Perkahwinan Dengan Nedim Nazri

Pelakon jelita Nora Danish yang sebelum ini kecoh apabila dikatakan bahawa dia bakal berkahwin dalam masa terdekat telah mendedahkan bahawa dia akan berkahwin dengan Nedim selepas Hari Raya Aidilfitri nanti.

Nora 3
Nora bersama bakal suaminya, Nedim.

Menurut Nora, apa yang pasti majlis perkahwinannya akan tetap berlangsung pada tahun ini juga.

“Ia memang benda baik yang tidak perlu ditangguh-tangguh lagi.. Apapun yang pasti ia akan berlangsung tahun ini juga,” katanya.

Seperti sedia maklum, Nora yang sebelum ini telah mengeluarkan kenyataan bahawa majlis perkahwinannya nanti akan diadakan secara sederhana sahaja. Malah, ia cukup sekadar dengan kemeriahan tetamu kesayangan yang datang ke majlis perkahwinan mereka nanti.

Nora 1
Satu-satunya anak lelaki Nora, Rayqal

Mereka yang sudah berkenalan selama bertahun-tahun sehingga suatu ketika dahulu pernah digosipkan putus cinta namun mungkin sudah tertulis jodoh mereka untuk bersama kembali. Semoga majlis perkahwinan yang bakal diadakan nanti akan berjalan lancar. Apapun, tahniah buat Nora dan Nedim.

Written by Lyza Eyza

Lyza Eyza

Jangan pernah menoleh ke belakang, tapi sentiasa berfikir ke depan agar kita tidak melepaskan peluang yang ada di depan mata. Jadikan perkara yang lepas sebagai pengalaman yang terindah dalam hidup kita.