Watsons K-Beauty Festa Ini Tawar Goodies Sehingga RM200? Ini Details Korang Kena Tahu

Dari menonton marathon K-Drama hinggalah layan muzik Kpop, sudah ramai antara kita yang terjatuh cinta dengan budaya Korea. Bukan saja menyimpan impian untuk travel ke sana, salah satu trend dari Korea yang mendapat sambutan seluruh dunia adalah ‘glass skin’.

Tengok pelakon atau penyanyi Korea kegemaran, siapa tak nak kulit flawless kan? Apa rahsia mereka agaknya, sudah tentu produk skincare dari Korea kan? Nak selami jenama-jenama skincare ‘holy grail’ dan juga bahan-bahan daripada produk skincare mereka?? Jom ke Watsons K-Beauty Festa @ Sentul Depot!

Advertisement

Ada bermacam aktiviti menarik menanti pengunjung antaranya adalah Watsons bawakan 18 jenama skincare dari Korea bersama pakar mereka. Di sana korang boleh dapatkan khidmat nasihat produk terbaik untuk kulit dan terus buat pembelian. Glass skin ala bintang Kpop, here we go!

Terbuka kepada semua: RSVP untuk hadiri Watsons K-Beauty Festa @ Sentul Depot dan dapatkan baucar tunai

Bukan seperti acara biasa, Watsons K-Beauty Festa @ Sentul Depot ini istimewa, acara ini terbuka kepada umum tetapi korang kena RSVP terlebih dahulu sebelum menghadirinya DI SINI dan apatkan baucar tunai RM20 juga. Bukan itu sahaja, pengunjung ke sana juga berpeluang mendapat goodies bernilai sehingga RM200.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *